שן שחורה, טיפול אסתטי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/07/2019 | 11:01 | מאת: רויטל

היי לבני בן ה14 יש שן אפורה כתוצאה מחבלה, השן בסדר אבל הצבע מטריד אותו מאוד, האם יש טיפול כלשהו לצורך אסתטיקה בלבד עד שנגיע לגיל של כתר.....

רויטל שלום, ראשית יש לבדוק האם השן חיה (בעקבות החבלה ושינוי הצבע יש סיכוי רב שאינה חיה) אם אינה חיה יש לבצע טיפול שרש ולאחריו ניתן לנסות הלבנה פנימית ובהתאם לתוצאותיה להעריך אם יש צורך בטיפול אסתטי נוסף ( כמו למשל ציפוי חרסינה) , ברפואת השיניים האיכותית המתקדמת במקרים רבים לא מבצעים כתרים אלא טיפולים חליפיים שמרניים הרבה יותר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה