כתרים או ציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/06/2019 | 19:21 | מאת: ג'ודי

אם שוחקים שיניים מה עדיף לעשות בשיניים קדמיות כתרים או ציפוי חרסינה ? אודה לתשובתך המקצועית . בברכה ג'ודי.

ג׳ודי שלום, לצורך התקנת כתרים על גבי השיניים יש צורך בהסרת 1.5 ממ מכל היקף השן ואילו לצורך ציפוי חרסינה יש צורך בהסרת 0.5 ממ בלבד ומכאן תביני שבכל מקרה בו ניתן לבצע ציפויי חרסינה הטיפול הינו שמרני וכמובן שהוא עדיף

14/07/2019 | 17:12 | מאת: ג'ודי

מאחר ושיניים תחתונות נכנסות לעומק שיניים עלונות ויוצר שחיקה מרובה האם ציפוי חרסינה יחזיק מעמד?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה