המלצה למשחת סנסודיין

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/06/2019 | 14:24 | מאת: מור

שלום רב ד"ר! אני בת 33. היה לי בשן קידמית "כתם" צהוב המון שנים. ולפני כחודש הלכתי אל השיננית וביקשתי ממנה לנסות להוציא אותו. היא טענה שזה דבק מהטיפול האורטודנטי שעשיתי מלפני שנים. לאחר טיפול השיננית היא ניסתה להוציא לי את הדבק דקה בערך עם אותו מכשיר שהיא ביצעה בו את הטיפול, זה הרגיש קצת לא נעים שהיא חופרת לי בשן ואמרה לי שאין מה לדאוג. וכשהגעתי הבייתה ראיתי כמו 4 סדקים קטנים לאורך השן בתוכה, ואני חוששת שהיא גרמה לנזק הזה. האם יכול להיות מצב שזה באמת כתוצאה מהמכשיר? מצד 2 ראיתי עוד ממזמן עם פנס שעל רוב שיני קיימים סדקים כאלה שהיו שם. העניין הוא שלאחר שהיא הורידה לי את הדבק כעבור 3 שבועות התחילה לי שם רגישות באותה השן ופתאום הרגישות עברה לשן לידה(שן ימין מתחת לנחיר ימין) הרגישות מגיעה ככה פתאום לכמה שניות וזה מאוד מציק. אבל איך בכלל הרגישות מהשן של ה"כתם" עברה פתאום אל השן לידה? האם קשור ויכול להיות שהזנק נגרם מכך? הלכתי לפני יומיים אל רופא השיניים שהמליץ על סנסודיין אבל הוא לא אמר לי איזו. האם אתה יכול להמליץ לי על איזה סנסודיין עלי לקנות לאחר מה שסיפרתי לך?? ראיתי כל כך הרבה סוגים ואינני יודעת מה לקנות והם אמרו לי בחברה שעלי לשאול רופא שיניים לאור הממצאים שלי. אציין שיש לי לעיתים רגישות בשיניים שמגיעה גם ממשקאות קרים מאוד או מאכילת גלידה.(לא חמור)-חוץ משתי הרגישויות שאמרתי לך בנוסף שקרו. וממשקאות חמים אגב, אין לי רגישות. האם אפשר לקבל המלצה למשחה של סנסודיין? איזה מהם בבקשה? ראיתי באתר שלהם משחה שמשכה את עייני שמכילה נומבין ונקראת Repair & Protect מה דעתך האם יכולה להתאים? שמח להמלצה תודה רבה

מור שלום, לצערי איני ממליץ במסגרת הפורום על חומרים או תכשירים מסחריים, אם תשלחי לי מייל אשיב לך בשמחה [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה