סוג כתרים ללא חרסינה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/06/2019 | 16:27 | מאת: אילה

שלום, הומלץ לי על כתרים ללא חרסינה בשיניים קדמיות, הרופא ציין שמדובר בכתרי אמאן גירבאך, האם אלו הכתרים הכי איכותיים כיום? או שיש דור מתקדם יותר? העלות כ"כ גבוהה שאני מעוניינת באיכותי ביותר. אשמח למענה.

17/06/2019 | 16:29 | מאת: אילה

התכוונתי כמובן כתרים ללא מתכת (ולא ללא חרסינה כפי שכתבתי בטעות)

אילה שלום, השם שציינת הינו בסהכ שם של מחרטה ולא של כתר ספציפי ובמחרטה זו ניתן לייצר כתרים שונים, על מנת לקבל כתרים איכותיים חשובה עבודת הרופא שתהיה מדוייקת ומוקפדת יחד עם טכנאי אמן כשרוני שידע לתת את המאפיינים המחמיאים ביותר ולחקות ככל הניתן שינים טבעיות וחיוך מחמיא עם הכתרים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה