שאלה לרופא המכובד כתר קבוע

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/05/2019 | 16:20 | מאת: שי

שלום רב לאחר התאמת צבע לכתר שן קדמית עם דבק זמני,השן הודבקה קבוע ונראה כאילו השן קיבלה פתאום גוון אחר-אפרפר יותר ושונה ממה שהיה עם הדבק הזמני. 1.האם יתכן שהדבק הקבוע גורם לכך ? 2.האם ניתן להוציא את הכתר שהודבק קבוע לפני שבועיים ללא נזק לכתר על מנת לתקן גוון צבע? תודה!!!!!!!

בהחלט יתכן כי המעבר לדבק בצבע שונה מצבע הדבק הזמני ממסך פחות את צבע השן שמתחת לכתר ולכן הכתר נראה בצבע שונה אם כי יתכנו גם סיבות נוספות, לא ניתן להסיר כתר קבוע בשלמותו אלא רק לחתוך אותו ולבצע כתר חדש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה