שחיקת שיניים חומצית וציפויי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/01/2019 | 20:18 | מאת: דנה

שלום, יש לי שחיקה חומצית בשתי השיניים הקדמיות כך שהשיניים ממש שקופות עד אמצע השן. האם ציפוי שיניים בכלל אפשרי לשיניים במצב זה? וככל שכן, האם ניתן ונהוג לצפות שתי שיניים בלבד?

דנה שלום, במקרים מהסוג שתארת אני נוהג לבצע ציפוי חרסינה היקפי העוטף את השן ומשלים את חומר השן החסר , ניתן לצפות כמובן גם שתי שינים רק צריך לקחת בחשבון שבמקרים בהם מטפלים רק בשתי שיניים האפשרות לשינוי צבע וצורת השיניים די מוגבלת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה