שאלה בקשר לצילומים שעושים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/01/2019 | 17:40 | מאת: שרית

רציתי לשאול מה ההבדל בין צילומים שעושים למרפאה לבין צילומים סטטוס מקביליות שעושים במכון האם יש להם משהוא שרןאים יותר ממההשבמרפאה?

סטאטוס מקביליות אלו סדרת צילומים המצולמים בזוית של 90 מעלות לשיניים ויכולים להדגים בצורה טובה את גובה העצם האוחזת בשיניים, הסיבה לביצוע במכון היא מיומנות הטכנאים המצלמים

08/01/2019 | 20:33 | מאת: שרית

ויכול להיות בגלל הזוית צילומים שנראה לא משהוא שמצביע בצילומים במכון שיש לו יותר זוויות יראו את הבעיה ואז כבר אפשר להתקדם מה לעשות אם הבעיה בעצם או בחניכיים שבנשך רגיל במרפאה לא רואים ובמכון כן ?

לצערי אין לי כל אפשרות לענות לך תשובה פרטנית ללא בדיקה והתבוננות בצילום, לא בהכרח צילום המצולם במכון יתן תשובות לכל בעית עצם או חניכיים, כל שמדגים הצילום הוא את גובה העצם ורמת אחיזת השורשים בעצם הלסת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה