תוספת לבעיה שיד לי מכתר על שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

05/01/2019 | 13:55 | מאת: שירה

תוספת לשאלתי אתמול גם שלועסת מרגישה סוג של כאב שלא מרגישה במקום אחר הא זה לחץ במקום שמתרגלות החניכיים או יכול להיות גם בעיה עם השן שליד שהכתר לא מסתדר עימה או גובה או אי התאמה אנסה לראות עוד כמה ימיםמאבל יכול להיות עוד בעיות בכתר עצמו חוץ מגובה ובצילומים ששלחו אותי במילא כי יש לי כמה בעיות במקום אחר שלא ראו יצלמו גם את זה אמורים לראות אם יש איזה בעיה עם הכתר או השתל יראו את זה?

בהחלט יתכן לחץ של הכתר על החניכיים אך אם זה המקור -אמור לחלוף די מהר , מעבר לכך אין לי כל דרך להתייחס למקרה הפרטני שלך ללא בדיקה וצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה