דלקת ו/או שבר בשן שיש בה כתר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/12/2018 | 23:29 | מאת: שירלי

יש לי כאבים ורגישויות סביב כתר בעוצמות משתנות יש פעמים שקצת מציק ולא נורא ויש פעמים שפתאום יותר מציק שלפעמים גם דימומים, האם העוצמות קשור לצחצוח /לסוג האוכל יש השפעה? האם יכול להיות מצב כזה שאצטרך טיפול שורש לשן שיש בה כתר ושנוגעת במקום מסוים למטה באיזור העצם/חניכיים כאב שם ואם יש מצב שדלקת חמרגישות בשן שמצריכה טיפול שורש והאם רואים בצילום וגם אם זה מהלחץ עשיתי שבר רואים כאלו דברים אונרק שהמצב כבר מאוד חמור?

לצערי אין לי כל דרך לענות למקרה הפרטי ללא בדיקה וצילום, יתכן והבעיה הינה בהתאמת הכתר לשן, גרוי החניכיים עי הכתר או כמעט כל אחת מהסיבות שציינת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה