בקשר לניתוח הארכת כותרת וכתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/11/2018 | 18:38 | מאת: שירה

חזר חלק של הכתר של למדידה וממש לא טוב ולא מתאים נקווה שיצליח אבל אם לא למרות שעושים כתר זירקוניה מלא ולא בטוח יעזור אצטרך ניתוח הארכת כותרת. שאלתי האם לא תמיד כתר זירקוניה מלא מחלק אחד חוסך את המצב שצריך ניתוח כי נאמר במצב של כתר כזה ההשחזה היא אחרת ופחות. וגם שלב קצת מאוחר יותר התוכנית להחליף לי גם את הכתר ליד לא יפה יהיה אסתטית וגם התחיל לגרות לי את החניכיים. . אם אחרי הורדת הכתר הנ"ל במקרה גם פה יחסר אורך כותרת אולי יצטרכו גם פה האם יש הבדל בזמן שצריך ל-2 שיניים למרות שזה באותה זריקה ואחד ליד השני והאם אם חזר מהמעבדה הכתר ולא טוב סיכוי גדול ששוב לא יהיה טוב או יכול להיות רק מהסריקה הממוחשבת לתנור שעושים משהו שם לא בסדר , תודה.

הכל לכל להיות , ממש אים מספיק פרטים רפואיים על מנת לענות למקרה הפרטי שלך , בגדול סוג הכתר אינו משנה לגבי הצורך או אי הצורך בניתוח

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה