דימומים וכאבים בחניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/11/2018 | 18:09 | מאת: שירה

עש לי כתר בוע לפני שנתיים -שנתיים וחצי. לפני חודש התחיל אי נוחות אבל לחא כאב . עכשיו בשבועיים האחרונים גם דימום בניקוי שאחכ כואב במקום כאב למטה בחניכיים וגם מרגישה כמו לועסת את הכתר יש בו גם סוג של שחיקה בחרסינה מהשחיקות שלי האם יכול להיות נזק בחניכיים מהכתר פתאום אחרי זמן זה שלוחץ פתאום בחניכיים מדובר על כתר חרסינה מאוחה למתכת אם זה משנה ויכולים לראות בעיה חדשה בחניכיים שבגלל זה יש דימומים ולחצים בכתר?

אין לי כל דרך לענות לגבי הסיבות לדלקת ללא בדיקת המקום יחד עם התבוננות בצילום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה