דימומים בניקוי והחלפת כתר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/11/2018 | 20:38 | מאת: ענת

יש לי כתר קבוע ולאחרונה כל ניקוי עם חוט ובעיקר בערב יוצר דימום גם במהלך היום יש לי כאבים במקום האם החלפת כתר במקום לחרסינה מאוחה למתכת להחליף לחרסינה מאוחה לזירקוניה או זירקוניה מלאה מה שאפשר וכדאי זו שן טוחנת תוכל לפתור בעיה זו כלומר החניכיים פחות רגישות יהיו והאם הדלקות יכולות להיות מהכתר באמת? ואיך הולך התהליך של החלפת הכתר האם יצטרכו שוב טיפול שורש והאם בשביל להחליף מורידים גם את המבנה והמידות יצטרכו מחדש ואם עשו לי לא מזמן למידות לשן קרובה אפשר יהיה פשוט להשתמש באותם מידות או הכל מחדש כולל המבנה והכתר הזמני גם?

ככל שהכתר מיוצר בצורה יותר מדוייקת ומוקפדת כך הסכוי לדלקות ודימומים קטן, אם טיפול השרש תקין אין צורך לחדשו וכך גם לגבי המבנה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה