מידות לכתר ובעיות בחניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/11/2018 | 23:17 | מאת: שירה

עשיתי לפני שבועיים מדידות לכתרים שניים לכתרים על שן ואחד כתר זמני על שתל. הייתי אמורה להתחיל עוד מדידה ולבדוק שהחרסינות בכתרים ללא מתכת מ2 חלקים בסדר והחלקים על השתל שעושים שיקום מוברג גם בסדר. פתאום התקשרו שעדיין לא מוכן האם זה הגיוני או שצריך לחשוד. באחת המדידות לכתר גם ירד הרבה דם יכול להיות שזה עשה נשהוא למדידה ובגלל זה מתעכבים ומנסים לסדר או לא רואים אם המדידה בעיה במדידה אלא רק שמחזירים למרפאה. ועוד שאלה מאז המדידה שירד דם החניכיים לא מרגישות אותו דבר ורגישות וכואבות יכול להיות שהמדידה עשתה נזק או אפילו ניתוח הארכת כותרת לא צלח או אולי העובדה שלאחר הניתוח עד ששמו שוב את הכתר הזמני הייתי איזה בערך חודשיים לחא כתר זמני גם יש לו השפעה, תודה.

לגבי שאלתך הראשונה -הכי נכון לבדוק מול הרופא המטפל, כל תשובה שאתן ללשאלתך השניה ללא בדיקת האיזור תהיה לא רצינית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה