כתר זמני שנפל ומדידות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/10/2018 | 18:26 | מאת: שירה

בינתיים החזירונרק היום זה כמעט 5 ימים זה שלא הצטרכו לעשות שום שינוי בגובה זה אומר שרוב הסיכויים שזה לא גרם שינוי במידות או שיכול להיות שינוי ושנמדוד את כיפת החרסינה/זירקוניה עדיין יכול להיות שינוי נאמר לי שנראה שזה בסדר במיוחד שחזר במהירות אבל יכול להיות שינוי ?

אין לי כל דרך לענות תשובה רצינית ללא בדיקת המקום

26/10/2018 | 13:09 | מאת: שירה

אבל אם הוחזר לאחר 5 ימים האם יכול להיות בגלל זה שהמדידה כבר לא תהיה מדויקת ומאז מרגישה הרבה פעמים רגישות במקום בלעיסות מסויימת ומרגישה לפעמים כמו הרגשה שלועסת בשן האם זה נורמלי התחושה או שבבדיקה עוד כמה ימים כדאי שהסתכלו אולי אחרי הנפילה הגובה לא טוב ?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה