כתר זמני שנפל ומדידות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/10/2018 | 21:08 | מאת: שירה

התחילו לי מדידות הבעיה שפתאום עכשיו בצחצוח הכתר נפל . הבעיה שהרופאה תהיה ביום ראשון האם במספר ימים זה זה ישפיע על המדידות ?

לאחר שנלקחו מידות אין להשאר יותר מיום יומיים ללא הכתר הזמני מכיון שהשיניים זזות וללא הכתר הזמני ( המונע תזוזת שיניים ) לכשתגיע היצירה מהמעבדה יש סיכוי שלא תתאים

29/10/2018 | 18:12 | מאת: שירה

בסוף עד ששמו לקח קרוב ל5 ימים והכתר התאים חזרה בלי שינוי האם עדיין יש סיכוי שאם הכתר התאים חזרה בלי בעיה עדיין שהחלק של הכתר החרסינה כי עושה כתר זירקוניה תבוא למדידה זה לא יתאים ?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה