הלבנת שיניים במקרה של...?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/10/2018 | 16:57 | מאת: VSR

במידה ויש עששת חור בשיניים\סתימות או דלקת חנייכים,מה ניתן לעשות על מנת שהשיניים יחזרו להיות לבנות? האם קיים טיפול בשוק לאנשים במצב זה?

שאלת על שלשה מקרים עם שלש תשובות שונות, במקרה של עששת - מלבינים את השיניים ולאחר מכן מנקים את העששת וסותמים בסתימה בצבע השיניים המולבנות,סתימות ישנות - מלבינים את השיניים ולאחר מכן סותמים בצבע ההלבנה , דלקת חניכיים מטופלת עי שיננית טרום ביצוע הלבנה ואין קשר בינה לבין הלבנת שיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה