פיתרון אסטטי במקרה של חוסר שן קידמית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/09/2018 | 18:37 | מאת: קרן

שלום.אני עקרתי שן 21 בגלל סדק.שן 11 עם טיפול שורש ועם סתימה גדולה, ללא כתר , והיא השחירה עם הזמן,והיא גם עקומה קצת ובולטת .שאר השיניים בריאות.ממליצים לי לעשות שתל בשן 21 וכתר בשן 11.האם זה פיתרון אסטטי שמתאים במקרה שלי...והאם יש עוד אפשרויות ? תודה מראש

קרן שלום, ודאי שישנן עוד אפשרויות אבל ללא בדיקה והתבוננות בצילומים לא ניתן לענות לשאלה בצורה רצינית, התשובה לשאלה ״האם זה יראה אסתטי ״ תלויה גם היא בגורמים רבים כמו איכות המעבדה, סוגי החומרים, דיוק בעבודה וכו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה