ישור שיניים ע"י ציפוי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/09/2018 | 02:20 | מאת: שואל

שלום מרפאה הציע לי יישור שיניים ע"י ציפוי, בטיפול אחד (צריך רק צילום פנורמי לפני זה) השיניים לא מאוד עקומות, אז באופן עקרוני זה נראה אפשרי. השאלה היא אם זה סביר שזה נעשה בטיפול אחד ובאמת יתן תוצאות טובות? אם איזה סוג ציפוי זה אפשרי בטיפול אחד<

שלום רב, ציפויי חרסינה לסוגיהם השונים אינם מיוצרים ומודבקים בטיפול אחד , בטיפול המינימליסטי בתור ראשון לוקחים מידות ומשחיזים את השיניים ובטיפול נוסף מדביקים את הציפויים, הדרך הנכונה לטיפולמצריכה שני תורים נוספים , בתור הראשון לוקחים מידות לגילוף אבחנתי שהינו הדמיה המיוצרת במעבדה ומאפשרת לראות כיצד תראה התוצאה טרום ביצוע הטיפול, בתור השני מסתכלים על ההדמיה וניתן ליצור הדמיה זהה בפה על מנת להמחיש את התוצאה כפי שמתקבלת בפה, רק לאחר שראית טואישרת את התוצאה ממשיכים לעבר הטיפול עצמו, קיצורי דרך עלולים לגרום לעגמת נפש!! ציפויים המבוצעים בפגישה אחת אינם ציפויי חרסינה אלא קרוב לוודאי ציפוחי מחומר מרוכב (חומרים לסתימות) המודבקים על השיניים, חומרים אלו משנים עם הזמן את תכונותיהם, המרקם משתנה וגם הצבע ויש צורך לרב להחליפם בתדירות די גבוהה ומעבר לכך שינוי יהשיניים שניתן לבצע בעזרתם - מאד מוגבלים גם מבחינת שינויי צורה וגם מבחינת שינויי צבע

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה