שאלה בקשר לכתר זמני

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/08/2018 | 18:10 | מאת: שירה

נוצר שיש לי כתר זמני חשבנו שנתחיל את המדידות אבל בהחלטה משותפת החלטנו לדחות בעוד חודשיים , הבעיה כרגע שיש לי את החוט הדנטלי המחובר לידית שמעתי שיש בזה סיכוי לניתוח הכתר הזמני במיוחד בכתרים שלמעלה כי פחות רואים איפה בדיוק מכניסים במיוחד שזו שן אחורית , רציתי לשאול האם יש משהו שאפשר לנקות איתו עוד לפחות לתקופה עד שיתחילו את המדידות במילא ולא חוט דנטלי רגיל כי איתו ניסיתי כבר כמה פעמים אפילו סוגים ועוביים שונים ולא מסתדרת אלא משהו אחר שגם המקום יהיה נקי וגם לא יקרה בטעות שאנתק את הכתר מהמקום .

נסי לנקות עם קיסמים גמישים מסוג soft picks ( הדקים ,בצבע ירוק ולבן )

17/08/2018 | 15:56 | מאת: שירה

ניסיתי ועושה לי ממש לא טוב האם אולי יש בחוט המחובר לידית שיש בחברות שונות אולי סוגי חוטים שעדיפים ופחות סיכוי שינתקו את הכתר או שאפשר להשתמש בעוד איזה תכשיר שיעשה יותר נקי חוץ ממה שמשתמשת משחה ומי פה.

עדיך להשתמש בחוט דנטלי המוחדר עם שתי אצבעות ולאחר מכן בהוצאה נמשך מהצד לאחד הצדדים וכך אין סכנה שיוציא את הכתר ממקומו

18/08/2018 | 23:05 | מאת: שירה

התכוונתי רק לחוט דנטלי המחובר לידית , חוטים רגילים שעושים עם 2 ידיים גם לא מסתדרת , בגלל זה שאלתי אם יש סוגים שונים של חוטים שפחות סיכוי לניתוק בין אם זה באותה חברה ובן אם זה בחברה אחרת אקנה מה שצריך לפחות עד שיתחילו לי את המדידות שזה בערך חודשיים.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה