דלקת וכאבים סביב כתר זמני

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/08/2018 | 20:20 | מאת: שירה

יש לי כתרים זמניים ואמורים להתחיל לי מדידות אבל פתאום התחילו קצת כאבים/אי נוחות ליד אחד הכתרים ואחרינשהלכתי לנקות ולצחצח השיניים במקום הנ"ל שניקיתי ליד הכתר הכואב ירד שם דם מה זה אומר זה יכול לקרות והאם אפשר להמשיך את המדידות או שזה סימן לנדהוא לא טוב ויצטרכו לשנות את התוכניות?

שירה שלום, דימום משמעותו דלקת חניכיים וזו יכולה לנבוע מהתאמה לא מושלמת של הכתרים הזמניים או מתחזוקה לא אידיאלית שלך באיזור, דלקת עלולה להפריע ללקיחת מידות ולכן כדאי לנקטות היטב סביב הכתרים ובין הכתרים

07/08/2018 | 14:46 | מאת: שירה

יצא הגורל שנאלצו לדחות לי את התור עד שבוע הבא לא הסתכלו עדיין ככה שהמדידות לא במצב מודלק יהיו מקווה . שאלתי מה אפשר לעשות ביתי בינתיים להרגיע את הדלקת ושעד,שבוע הבא תעבור חוץ מצחצוח משתמשת במי פה שגם ככה משתמשת באופן יום יומי רגילים ללא אלכוהול ומאתמול גם מורחת ג'ל על המקום יש עוד משהוא ביתי למשל משחה מיוחדת טו עוד תכשיר אעשה ואקנה העידרהשיעבור עד שבוע הבא ויועלו לעשות לי את המדידות.

לצערי מבלי לראות את המקום אין לי כל דרך לתת לך המלצה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה