התייעצות בקשר לכתר זמני

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/07/2018 | 17:34 | מאת: רעות

שלום רציתי לשאול איך מנקים כתר זמני עם חוט דנטלי. יש לי את החוט המחובר לידית וכם ככה פוחדת שלא מרגיש הכי בסדר קצת לפעמים לחץ וכאילו לועסת את הכתר אבל מצד שני פוחדת שאם לא ידתמש צחצוח ומי פה לא מספיק בשביל שכל השאריות בין הכתר יספיקו מה לעשות?

אכן צחצוח ומי פה לא מספיקים ויש צורך באביזרים נוספים , לא ניתן להדריך באינטרנט וכדאי לפנות לרופא שלך או לשיננית על מנת שיתאימו לך אביזרי ניקוי וידריכו אותך כיצד להשתמש באביזרים המתאימים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה