ניתוח הארכת כותרת שלא עוזר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/07/2018 | 16:26 | מאת: אורטל

רציתי לשאול האם יש מצב שאחרי ניתוח הארכת כותרת לא עזר והשן עדיין קצרה למרות הניתוח פשוט ככה מרגישה למרות הניתוח שלא בטוחה שהכתר הזמני לא יחזיק למאות הניתוח מדובר בשן טוחנת ואם באמת תהיה בעיה מה הפתאונות במצב כזה עקירה ודתל או שיש עוד משהוא לעשות כדי שיצליח יש עוד איזה אפשרות?

אורטל שלום, ברמה העקרונית התנאים סביב השן בהחלט יכולים להיות שגם לאחר הניתוח התוצאה אינה מספקת , אין לי כל דרך לענות לגבי המקרה הפרטי ללא בדיקה וצילום ובכל מקרה הצעתי לך כבר מזמן לקבל חוות דעת נוספת לגבי הטיפול בשן ,

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה