התייעצות בקשר לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/07/2018 | 19:31 | מאת: שירה

יש לי רווחים בשיניים קדמיות שמציק ונכנס אוכל ועד שמצליחה המון פעמים ומציק אמרו לי שאורתודנט מטפל בעניין מה הפתרונות לזה והאם זה יפריע לכתרים שיש וששמים כי לא רוצה בגלל זה הכל מחדש? ושלא יצליחו לעשות?

שירה שלום, ישנם מספר פתרונות לסגירת מרווחים והתשובה תלויה במקרה ובתנאים נוספים בפה, סגירת מרווח יכולה להיות בעזרת יישור שיניים ,ציפויי חרסינה ,שילוב בין השניים או בעזרת חומרים מרוכבים , אין לי כל דרך לענות לשאר שאלותיך ללא בדיקה

19/07/2018 | 18:40 | מאת: שירה

רציתי לשאול מה שאחליט לסגירת רווחים מה שייעצוצלי ואעשה רק שאלה קטנה כנראה הולכת לעשות גם סד השאלה האם אפשר לעשות את הסד לפני סגירת הרווחים או רק אחרי זה אםשרי כלומר אחרי הסגירה אם נעשה סד הוא לא יתאים? ודבר שני במרפאה כבר רק רופא אורתודנט עושה זאת האם זה נכון הואמיותר מומחה בזה?

את הסד יש לבצע רק בסיום הטיפול, אם סגירת המרווחים הינה בדרך האורתודונטית הרופא המתאים הינו האורתודונט , אם סגירת המרווחים הינה בדרך אחרת ( עי חומריל מאוכבים או ציפויי חרסינה ) האורתודונט אינו הרופא המתאים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה