היתקעות אוכל בשיניים שמציקה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/06/2018 | 11:39 | מאת: ספיר

מה לעשות הרבה פעמים שנכנס אוכל משגע אותי יש רווחים וזה ממש מגרה שם ושמנקה המון פעמים ונקיונות עד שמצליחה להוציא הכל עם מברשת שיניים והחוט דנטלי ולפעמים יש אף דימום קליל שנרגע אחרי שמצליחה להוציא מה כדאי לעשות והאם אם נסגור את הרווחים התופעה של כניסת אוכל והצקה פחות תהיה ואם זה הפתרון זה טיפול ארוך ומסובך ואם כן איך סוגרים רווחים אפשר הסבר קצר על נפעולה איך עושים זאת.

בשאלתך חסרה המון אינפורמציה רלבנטית לשלב האבחנה - מה הסיבות לגחיסת המזון, האם המרווחים הינם בין שיניים טבעיות, סתימות או כתרים לקויים ללא נקודת מגע תקינה וכו, ככלל ישנם פתרונות רבים למניעת דחיסת מזון למרווחים בין שינים ויש צורך בהתאמת הפתרון הנכון למקרה לאחר בדיקה והתבוננות בצילומי רנטגן מתאימים

23/06/2018 | 13:27 | מאת: ספיר

רוה הדחיסות דווקא בין שיניים טבעיות בכתרים כמעט ולא. מה הפתרון לגבי זה סגירת רווח יעזור להיתקעות במיוחד שזה שיניים טבעיות הרוב?

סגירת מרווחים בהחלט יכולה לעזור, צריך לראות את גודל המרווחים ומיקומם ובהתאם להציע פתרונות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה