כתר חרסינה או למינט.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/04/2018 | 00:03 | מאת: דקל

שלום וברכה צריכה לעבור טיפול בשיניים הקדמיות אמורה לבצע ציפוי למינט אך הרופא לאחר טיפול והכנה של החניכיים הוצע לבצע כתר. עכשיו לא יודעת מב להחליט כתר או ציפוי?

דקל שלום, בכל מקרה בו ניתן - עדיף לבצע ציפוי ולא כתר , הכנת השן לכתר מצריכה הסרת חומר שן רב בצורה משמעותית ועם הזמן ישנה סכנה של חדירת עששת עד למצב של איבוד השן , כמובן שלצורך בנית ציפויים נדרשים ידע ומיומנות של הרופא והטכנאי המבצעים את הטיפול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה