האם כדאי לעשות כתר זמני חדש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/01/2018 | 11:17 | מאת: שירה

יש לי כתר זמני שנפל כל הזמן והחלטתנו לא להחזיר בגלל דחיות ובדיקות וכל מיני ייצא שהניתוח הארכת כותרת שהחלטנו לעשותו יהיה אחרי 4 חודשים וריפוד הכתר הזמני ובמצבי החזרת הכתר הזמני וסידורו למצב החדש יהיה שבועיים לאחר הניתוח. השאלה האם במצב כזה שכתר זמני נפל הרבה ולא החזרנו בזמן כזה ארוך ברור שאתייעץ שאגיע לרופאה לא כדאי להכין כתר זמני חדש פחות שינויים וסידורים בכתר ובעקבות כך אולי הטיפול גם יהיה יותר קל?

יש סיכוי גבוה שהכתר כבר אינו מתאים ובהחלט מומלץ להכין כתר זמני חדש

28/01/2018 | 15:52 | מאת: שירה

לא מתאים זה ברור בגלל זה כדאי יותר חדש מאשר תיקונים זה יקל יותר לדעתך מבחינת הרופאה ומבחינתי מאשר לעשות תיקונים מזה שלא בפה ונפל במיוחד שזה יהיה מעל ל4 חודשים שזה לדעתי המון זמן ועוד שאלה זה שזמן זה ללא הכתר הזמני לא מסבך או חיעשה משהוא מבחינת הניתוח ?

שירה שלום, אינני מכיר את המקרה הפרטי שלך אבל כתר זמני מונע תזוזת השן והשיניים הסמוכוטת, המצאותך פרק זמן ארוך ללא כתר זמני עלולה לצמצם את המרווחבין השיניים כמו גם לגרום לבקיעת יתר של השן א השן שמולה בלסת הנגדית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה