צילום השיניים ביום הניתוח

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/12/2017 | 15:56 | מאת: שירה

אמורה לעבור ניתוח חניכיים ב2 שיניים (הארכות כותרת) . האם בגלל שעד שהוחלט על הניתוח בשל נסיונות ועוד עיכובים בגלל בעיות עברו איזה בין 9 ל 11 חודשים לא זוכרת בדיוק יצטרכו ביום הניתוח לעשות שוב צילום ?

לאחר פרק זמן כה ארוך ישנה בהחלט סבירות שיהיה צורך בצילום עדכני

20/12/2017 | 16:44 | מאת: שירה

ומה נותן הצילום העדכני לעומת הישן וזה שהאחרון היה פנורמי משנה את העובדה שאצטרך צילום או זה לא משנה סוג הצילום אחרון שנעשה?

אינני מכיר את פרטי המקרה שלך אך בפרק זמן כה ארוך יכולים להתפתח גורמים העשויים לשנות לחלוטין את ההחלטה על אופן הטיפול

20/12/2017 | 23:03 | מאת: שירה

אבל גם יכול להיות ששום דבר לא השתנה והכל כניתוח מספיק . ועוד שאלה האחרונה . עד הניתוח אהיה כמהנחודשים טובים 3.5 בערך לא מה שאמרתי קודם ללא כתר זמני ולא נשים עד אחרי הניתוח בגלל שראינו שלא מחזיק השאלה פרק כזה ללא כתר זמני מקשה יותר על הניתוח או אפילו עושה מסובך יותר ? וגם שיש כתר קבוע בשן ליד סיכוי גדול לפגיעה בה ובעקבות הניתוח יצטרכו להחליף כי נאמר לי שהסיכוי לכך גדול אלא אם באמת יקרה משהוא לטובה שלא נצטרך אבל אמרו שהסיכוי קלוש וזו שן טןחנת עליונה אם זה משנה משהוא?

הבעיה הגדולה הנה ההשארות ללא כתר זמני פרק זמן כל כך ארוך כשהסכנה הינה תזוזת השיניים וסגירת מרווח בין השן לשן מולה בלסת הנגדית , חייבים להתקין כתר זמני מדוייק ותקין מהר ככל הניתן

22/12/2017 | 14:25 | מאת: שירה

אבל מסובכות יותר קשה לניתוח ללא כתר זמני זה לא עושה וישימו לי את הכתר הזמני או חדש רק אחאי הניתוח בריפוד עד אז אין טעם עי הנפילות של הכתר גדולות פעם בשבוע גג 10 ימים וגם אי נוחות גדולה.

השתדלי להשאר פרק זמן קצר ככל הניתן ללא כתר זמני

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה