אסתטיקה שן קדמית טיפול שורש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/12/2017 | 21:43 | מאת: אורי

עשיתי טיפול שורש בשן קדמית לפני כמה שנים והשן השחירה , מה הפתרון ? ציפוי קומפוזיט או כתר ? אמרו לי ציפוי קומפוזיט יותר טוב, וכתר מקדימה הכי לא אסתטי

אורי שלום, במקרים רבים ניתן לשפר את צבע השן ולעיתים גם להשיבה לצבעה המקורי עי הלבנה פנימית, במידה ולא ניתן או שהתוצאה אינה מספקת ניתן לבדוק ציפוי השן בעזרת ציפוי חרסינה , לרוב ציפוי קומפוזיט אינו מצליח לאטום ולשנות צבע כהה של שן, כתר הינו האפשרות האחרונה שיד לששול ובאמצעים הקיימים היום ברפואת הדיניים המתקדמת והאיכותית החלט ניתן לבצע כתר מדוייק ואסתטי בצבע וצורה תואמים לשיניים הסמוכות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה