בעיה שיש לי עם כתר בעייתי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/10/2017 | 13:34 | מאת: ספיר

יש לי כל מיני בעיות בכתר שלא מחזיק עדיין תוהים לגבי וגם אני איבדתי כח ובדילמה מה לעשות . שאלו אותי אולי כדאי ללכת ליועץ שיקומי . מה ההבדל בין רופא שיקומי ליועץ שיקומי והאם יכול לראות משהוא שהרופא המשקם לא רואה?

ישנם מספר עקרונות בסיסיים לבנית כתר , כתר הבנוי נכון ובהתאם לאותם כללים - נדיר שישתחרר, ישנם רופאי שיניים ברמות שונות ואני מניח שאם יראה את הכתר רופא שיניים המכיר את העקרונות הנכונים יוכל לענות לך בקלות מה הסיבה שבגללה הכתר לא מחזיק

18/10/2017 | 16:27 | מאת: ספיר

התכוונתי לכתר זמני וגם זה לא אמור לפינדעתי ליפול בתדירות גבוהה היו לי כבר הרבה ולא נפלו ככה.

ספיר שלום, בכל מקרה אין לי כל דרך לתת לך תשובה לגבי הסיבה לכשל מבלי לבדוק את השן והכתר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה