כתר זירקוניה או קפטק

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/10/2017 | 21:40 | מאת: שירה כהן

שלום ד"ר אמיד, אני צריכה לעשות כתר בשן קדמית עליונה, הרופאה המליצה לי על זירקוניה או קפטק, אני לא כ"כ מבינה את ההבדל בין שניהם, האם תוכל להסביר לי את ההבדלים בין שניהם וכן מה ההמלצה שלך? תודה רבה מראש!

שלום רב, טכנאי ורופא מיומנים ומוכשרים יגיעו לתוצאה טובה ( בשן אחת בלבד קשה מאד להגיע לתוצאה מושלמת !) בכל סוג של כתר, הקאפטק נחשב בזמנו לכתר מצויין טרום עידן הזירקוניה אך היום נהוג לבצע כתרים ללא מתכת ומכאן ההעדפה בשוק הינה לכתרי זירקוניה, חשוב לדעת שגם בזירקוניה ישנם סוגים שונים המיוצרים במקומות שונים בעולם ובהחלט ישנן רמות איכות שונות של החומר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה