שאלה על ציפויים לשיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/10/2017 | 09:17 | מאת: רון

ד"ר אמיד שלום, כאשר מבצעים ציפויים, למשל בשיניים בלסת העליונה, האם הציפויים מאריכים את השיניים המקוריות? כלומר מוסיפים אורך מסוים לשיניים המקוריות? ושאלה שניה- האם למעשה הפציינט צריך להתרגל/להסתגל לציפויים כי אורך השיניים משתנה? תודה, רון

רון שלום, ראשית מתנצל על העיכוב במענה ( שהיתי במקום ללא חיבור לרשת) ניתן כמובן להאריך את השיניים בעזרת ציפויי חרסינה, את הטיפול מבוצע נכון בהתאם למספר קריטריונים ( תפקודיים ואסתטיים) לא אמורה להיות בעית הסתגלות ואם זו קיימת היא חולפת לאחר מספר ימים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה