שאלה בקשר למדידות לשתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/09/2017 | 21:38 | מאת: רוית

איך הולכים בדיוק המדידות לשתל ובמה זה שונה המדידות ובשיטות שעושים לעומת כתר רגיל . ואמרו שילכו אצלי על מוברג מה זה אומר לא הבנתי שהכל יהיה מוברג : גם המבנה , גם הכתר נזמני וגם הקבוע והבנתי שבגלל שזה מוברג מה זה אומר בגלל החור לא יהיה סיכוי שייכנס יותר אוכל לראות לאניראו כי זה שן אחורית אבל מה זה אומר החור והאם זה יותר חזק מודבק?

במידות לשיקום על שתל מחברים חלק הנקרא טראנספר אל השתל והמידה הנלקחת הינה למעשה מידה של החלק הזה , כתר מוברג ניתן לפירוק בצורה די קלה , פתיחת בורג משחררת את הכתר מהשתך לעומת כתר מודבק שהינו אבתטי יותר מכיון שאין בו חור בורג אך לעיתים קשה להסיר אותו, במקרים אחרים משתחרר בקלות רבה מדי וכמו כן עלולות להשאר שאריות דבק בחניכיים ולגרום לדלקת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה