האם תהיה תזוזת שן וכמה?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/09/2017 | 10:46 | מאת: איילת

בקרוב אמורה להתחיל מדידות לכתר קבוע. בינתייםמקרה שהכתר הזמני נפל בהתחלה כאב ושמעתי קול פחדתי בהתחלה ששברתי את השן או משהוא כעת ההרגשה לפעמים קצת כואב ולפעמים בכלל לא מה זה יכול להיות וא יין שאני כרגע בלי הכתר הזמני. אלך אחרי החג וזה ייצא איזה 10 ימים וזאת השאלה השניה כצה תזוזה של השן יכולה להיות שאני 10 ימים והאם זה בר שינוי או צריך כתר זמני ואציין שעדיין לא התחלנו במדידות הקבועות רק בתור הבא.

אילת שלום, במהלך 10 ימים בהחלט תיתכן תזוזה וי אם הכתר הזמני מדויק ישנו סיכוי שהכתר הזמני אינו מתאים יותר לשן, יש סיכוי שניתן יהיה להתאים את הכתר ויש גם סיכוי שיהיה צורך בכתר זמני חדש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה