כתר שנפל ותזוזת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/09/2017 | 20:52 | מאת: לימור

נפל לי הכתר הזמני בעקבות אילוצים ודברים כבר שבוע בלעדיו. עדיין לא התחילו את המדידות בקרוב מתחילים. שאלתי כמה תזוזת שיניים בזמן כזה יכול להיות והאם חוץ מתזוזת שיניים בעקבות שהכתר הזמני איננו יכול להיות עוד מצב שיעשה בעיה ולפעמים מרגישה כאב ולפעמים לא במיוחד יותר בזמן לעיסה /תנועות בשיניים בגלל אי נוחות ונראה כאילו יש איזה חור /רווח בחניכיים וגם כאב שם לפעמים איפה שצריך להיות הכתר יכול להיות כזה דבר מבחינת החור והכאב ? ובכלל מה יכול לקרות אני מנסה לתפוס תור לפני המדידות רק שידביקו אבל מוזר הכאבים ומה יכולצלקרות אם לא ידביקו כרגע?

כפי שעניתי בתשובתי הקודמת אין לי דרך להתייחס ללא בדיקת המקום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה