נפילת כתר לאחר מדידה מה לעשות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/09/2017 | 17:59 | מאת: סיגל

התחילו לי מדידות לשתל ובקרוב עושים עוד מדידות לכתר . המדידות לשתל בלסת עליונה צד שמאל והכתר הזמני בצד ימין . נפל לי כתר הזמני האם יש השפעה של המדידות של השתל על הכתר הזמני שנפל האם זה יכול לשנות את המדידות או סובל דיחוי לתור שרק עוד בערך שבועיים ?

סיגל שלום, אין מדידות לשתל, יתכן שכוונתך למידות כתר על שתל ובכל מקרה כתר זמני שהשתחרר בצד אחד של הפה אינו משפיע על הצד השני, לעומת זאת לאחר לקיחת מידות לכתר על השן שעליה קיים הכתר הזמני אסור להישאר ללא הכתר הזמני מכיון שישנה תזוזה של שיניים

04/09/2017 | 22:17 | מאת: סיגל

אבל זה שעשו מדידה לא רק לשתל אלא ללסת מדידה גם עם התבנית לא יכולה להיות לזה השפעה ?

לכתר בודד בצד אחד של הלסת אין השפעה על מידה שנלקחה לצורך כתר בצד השני של הלסת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה