שאלה בקשר לקור בשיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

26/08/2017 | 00:22 | מאת: דנה

יש לי קור בשן מסוימת שיש עליה כתר מה מצביע תחושה של קור האם זה אומר שנוצרה עששת פתאום או שיכול להיות משהוא אחר אציין שזה רק בשן הזאת שאר השיניים אין כזאת רגישות,

דנה שלום, חסרים נתונים על מנת לענות לך ,כמו למשל האם השן מתחת לכתר לא עברה טיפול שרש ובמקרב כזה רגישות מסויימת לקור יכולה להיות אם ישנה נסיגת חניכיים או לחילופין עששת מתחת לכתר

27/08/2017 | 16:10 | מאת: דנה

בשן יש כתר ועברה טיפול שורש.

דנה שלום, שן שעברה טיפול שרש אינה יכולה להיות רגישה לקור ,קרוב לוודאי שהרגישות הינה משן סמוכה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה