בעייה בקשר לכתר זמני

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/08/2017 | 22:23 | מאת: ענת

יש לי כתר זמני שכבר כמה חודשים מאילוצים חוץ מזה לא נוח והרבה פעמים נכנס יותר מזון משיניים אחרות שנראה לא תקין ומרגישה שמציק ולא ככה צריך להרגיש לפעמים כאבים קלים וביומיים השלושה מדי פעם שאוכלת שותה בעיקר קר מרגישה כאב מזה האם זה אומר משהוא האם יכול להיות שהשתבש משהוא?

במידה והכתר אינו אטום יכולה להיווצר עששת מתחת לכתר, אם ישנה נקודת מגע שאינה הדוקה בין הכתר לשן הסמוכה יכולה להווצר דחיסת מזון ובעקבותיה דלקת חניכיים ועוד

26/08/2017 | 00:13 | מאת: ענת

ומה אומר פתאום הרגישות החזקה/כאב אחרי קור אומר משהוא על בעיה חדשה ו/או תקינות הכתר והאם במצב כזה רצוימלעשות כתר זמני לפני שמנשיכים הלאה לקבוע והאם אמור לפתור את הבעיה?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה