לאחר עקירה. ספוגית שנפלטת וכיבים בפה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/07/2017 | 22:26 | מאת: איילה

מס' ימים לאחר עקירה של טוחנת. אני מרגישה בפתח החלל את הספוגית. ממש עומדת להיפלט. אני דוחפת אותה פנימה בעזרת הלשון. זה מפריע. מה לעשות? דבר נוסף-הפה שלי מלא כיבים בכלל חוסר בשיניים טוחנות ודחיפה של הלחיים פנימה. הן מתנפחות,ננדכות וכו. אני עדיין מקבלת אנטיב' לעוד חמישה ימים. מה לעשות? תודה!!

איילה שלום, אין כל בעיה בפליטת הספוגית מספר ימים לאחר העקירה, לזרוז ריפןי הכיבים ניתן לשטוף את הפה עם תמיסות המכילות כלורוהקסידין (משמש לחיטוי) למספר ימים כתוספת לאנטיביוטיקה , על הכיבים ניתן למרוח משחות מקומיות אך אלו מחייבות מרשם רופא

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה