שאלה בקשר לחשיפה והחלמה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/07/2017 | 23:17 | מאת: דנה

רציתי לשאול האם אחרי חשיפה של שתל יש תפרים ואם כן אחרימכמה זמן מוציאים ודבר שני האם צריך לשמור גם על תזונה רכה שוב גלעדות ודבריםמקלים מאוד ואם כן לכמה זמן? והאם בזמן החשיפה עושים בדרך כלל עוד צילום למרות שיש לי צילום פנורמי אבל לפני בערך חצי שנה שזה יצא 4 חודשים מההשתלה פשוט בגלל אילוצים דחיתי הכל האם במקרה כזה יהיה צריך שוב צילום ואם כן במרפאה מספיק כי לא אמרו שצריך עוד פנורמי. ולא יכול שבגלל הדחייה של כמה החודשים קרה משהוא והאם צריך לקחת יוםחופש למחרת בגלל שהחשיפה בערב או מספיק כדורים לכאבים ולאכול קל?

ישנן יותר מאפשרות אחת לחשיפה , החל מפתיחה נקודתית של חניכיים ללא תפירה ועד לחשיפה עם פתיחה אזורית נרחבת, ההחלטה היא של הרופא המטפל , בהתאח לסוג החשיפה גם ההשלכות לאחר מכן, החל מהוצאת התפרים , כאבים וכו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה