שתלי זירקוניה שיניים קידמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/07/2017 | 12:41 | מאת: דדי

דר' אמיד שלום, במידה ואין צורך בהשתלת עצם, האם ניתן לעקור שיניים קדמיות עליונות, שלא ניתן לשקם ומיד לשים שתלי זירקוניה ועליהם כתרים זמניים, כלומר להיכנס למרפאה לעקור שיניים ולצאת עם שיניים (כתר זמני) על גבי שתלי זירקוניה?

דדי שלום, בדרך כלל כך אנו נוהגים ( לאחר תכנון ממוחשב מדוייק!!) ובלבד שאין גורמי דלקת העלולים לסכן את קליטת השתלים , בכל מקרה מכיון שקוטר וצורת השתלים אינם תואמים לצורת השורש הנעקר חייבים להשתמש גם בתוספת עצם

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה