שתלי זירקוניה שיניים קידמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/07/2017 | 22:34 | מאת: דדי

האם בשיתלי זירקוניה בשיניים קידמיות עליונות, מרכיבים את כתרי החרסינה או כתר זמני על גבי השתלים מיד לאחר ההשתלה?

דדי שלום, בשתל הזירקוניה ( כמו גם בכל שתל המושתל ומיידית לאחר ההשתלה מבוצע כתר ) לא מומלץ לבצע ישר כתר קבוע וזאת ממספר סיבות ואציין את העיקריות שבהן - למרות שאנו נעזרים בתכנון ממוחשב למיקום השתל והמיקום די מדוייק עדיין יש ניואנסים של שינויים, הכתר הזמני מאפשר ביצוע שינויים ואילו כתר קבוע מבוצע בצורה מאד מדוייקת ואינו מאפשר כמעט שינוי, עלות כתר קבוע גבוהה , אין בטחון של 100 אחוז בקליטת השתל ואין סיבה ל״המר״ גם על כשלון של כתר קבוע בעלות גבוהה , כתר זמני מאפשר שחרור ממגע עם הלסת הנגדית על מנת להבטיח שלא יהיו עומסים על השתל הטרי ועוד

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה