שאלה בקשר לכתר ומדידות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/06/2017 | 15:48 | מאת: מירב

רציתי לשאול תהליך של כתר על שתל האם עושים את כל המדידות כמו בכתר רגיל ומה מן ההמתנה שלוקחמלהגיע כל מדידה למדידה עד שצריך לחזור למרפאה והאם לוקח יותרזמן בגלל שזה שתל?

ניתן לקחת מידות לכתר על שתל בטכניקות שונות ( בעזרת כף עם חומרי מטבע, סריקה דיגיטאלית, מרמת השתל או מרמת המבנה, וכו) הכל לפי החלטת הרופא המטפל והאמצעים העומדים לרשותו, פרקי הזמן הנדרשים שונים ממרפאה למרפאה וכמובן תלויים גם במעבדה המייצרת את הכתר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה