בעיות רבות בשייניים ובחניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/06/2017 | 16:33 | מאת: מ

שלום אני בת 45+ לפני חודשיים בערך קיבלתי אנטיביוטיקה יש לי כתרים בשיניים העליונות חזקות שמחזיקות טוב מאד לא כמו הכתרים שבוצעו בעבר על ידי סיעת וטכנאי במרפאה שעזבתי וטיפולי שורש לא טובים במרפאה הקודמת. מתחת לגשר צריך לעקור בבת אחת 12 שיניים. ואי אפשר לעשות שתלים כי המצב הרוס לגמריי רק תותבת. שאני יודעת שלא אסתדר כי יש לי בעיות קורדינציה וללכת בלי שיניים זה לא אסתטי. כמובן אקבע תור לרופא שיניים וכפי הנראה אקבל שוב אנטייביוטיקה בסירופ כי אני לא בולעת כדורים. מה דעתך תודה

מ שלום, מכיון שלא בדקתי את פיך תשובתי בערבון מוגבל אך אין קשר בין העובדה שהשיניים הרוסות לבין אפשרות לבצע שתלים,ברפואת השיניים המתקדמת בעזרת תכנון נכון ולעיתים בעזרת פרוצדורות המשפרות את התנאים , כמעט בכל מקרה ניתן לבצע היום שתלים. איכות החיים עם שתלים טובה בצורה משמעותית מכל פתרון של תותבת , גם עם התותבת תותאם בצורה מושלמת הרי שככל שיעבור הזמן ועצם הלסת תדלדל ותספג - התותבת תאבד אחיזה ובמקרים רבים עלולה ״ להתנדנד״ בפה או ליפול ועלולה לגרום לרגעים מביכים ,

04/06/2017 | 12:07 | מאת: מ

תודה על התשובה המצב בפה הרוס יש לי עכשיו נפיחות שאף פעם לא היתה הרופא הטוב היה המום. הכל בגלל המרפאה הקודמת שהרסה לי את הפה טוב שאני כבר לא שם. קיבלתי אנטיביוטיקה בסירופ שאם היא לא תעזור אין ברירה - אין לי בכלל עצם- בגלל זה הפוצדורות המתקדמות לא מתאימות לי - נקווה שהאנטיביוטיקה תעזור לפרק זמן ארוך שנוכל למשוך את הבלאגן הזה. תודה ויום טוב

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה