חשיפת שתל וגם טיפול בשן אחרת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/04/2017 | 19:11 | מאת: ליאת

אני עוברת עוד טיפה חשיפת שתל הבעיה שאני עוברת במקביל שיקום כתר רגיל בשן אחרת וקבעו לי ורק עכשיו שמתי לך אחרי בערך שבוע _10 ימים מהחשיפה האם יכול להיות נזק בטיפול בשן אחרת תקופה כזאת קצרה אחרי החשיפה למרות שזו לא שן צמודה לה ואפילו לא ברבע הפה הנ"ל שתבוצע החשיפה . זאת תהיה רק מדידה אחרונה כבר ולשים את הכתר בפה בתקווה שהכל תקין אבל יכול להזיק?

אם החשיפה אייננה באותו רבע פה אין לה משמעות מבחינת שיקום השן הנוספת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה