האם זה סימן של דלקת בשן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/02/2017 | 19:52 | מאת: רעות

יש לי שן בעיה שיש כאבים הולכים ושבים מנסה מי פה רפואיים עד שאלך ויגידו בטוח השאלה היא משהו שהסתכלתי היום והסתכלתי יותר שמסתכלת ממש ראיתי לא למטה לא כמו החניכיים בשן אחרת נגיד ליד השיניים אלא סוג של כמו משטח כמו פצע לבן מחוספס אולי זה הדלקת בפנים אולי לא האם זה מראה המעיד על דלקת או משהו בסגנון ואם כן מה זה נשמע והאם סיכוי שזה יתרפא מעצמו או שצריך עקירה? כי המי פה אפילו הרפואיים לא עוזרים אפילו בקצת וחוץ מזה שיש סוג של דלקת חניכיים גם לא למטה במקום שראיתי אלא בין שן הבינה לשן שלפניה?

רעות שלום, תיתכן בהחלט דלקת חניכיים כמו גם פציעה (מצחצוח או ממזון קשה) או כויה (ממזון או שתיה חמה) גשי לבדיקה מסודרת

20/02/2017 | 20:48 | מאת: רעות

קבעתי תור ושמנקה בין השיניים הדימום גם לפנח שן הבינה וגם אחרי שן הבינה האם זה מצב של זיהום חזק כבר?

לצערי אין לי דרך לענות לך תשובה ספציפית ללא התבוננות במקום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה