דלקת חניכיים שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/02/2017 | 18:00 | מאת: ליאת

יש לי דלקת חניכיים בין שיניים משן רגילה לכתר שכרגע שבשלב העשייה אבל זה נמשך כבר מעל 10 ימים לא עוברת , מנסה עם מי פה וג'ל להשתמש . בינתיים זה מה שאמרו לא רוצים עדיין שטיפות חזקות המכתימות אלא מנסים עדיין בשיטות האלה השאלה כמה זמן בדרך כלל לעבור?

לדלקת חניכיים יש סיבה , הדלקת אינה אמורה לעבור מעצמה אם לא תטופל הבעיה (לדוגמה מרווח בין הכתר לשן, מדרגה בכתר הזמני וכדומה )

16/02/2017 | 22:06 | מאת: ליאת

אני כרגע ללא כתר זמני שחררו לכמה ימים ובכל זאת אין הטבה יכול להיות שזה נובע רק דלקת שתעבור או נשמע יותר מסובך?

לצערי אין לי דרך לענות ללא בדיקה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה