שינוי מידות הכתר בעקבות דלקת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/02/2017 | 18:49 | מאת: ספיר

עשו לי כבר מדידות , ובגלל שבודקים אם יש איזה דלקת של לחץ שהיה כתר זמני או אולי השן שבינה ליד , עכשיו בנפילה ושזה לוחץ החלטנו כרגע לא להחזיר את הכתר הזמני עד התור הבא שהוא בערך עוד שבועיים. השאלה היא האם בזמן כזה יכולות עדיין להיות בעיה בעקבות זאת ואז יהיה שינוי במידות ויצטרכו מחדש או זמן כזה הסיכוי שיהיה שינוי קלוש למרות שהגודל שם כתר מאוד קטן אבל מה הסבירות שיהיה שינוי בזמן כזה או שינוי כלשהו בגלל שכרגע יש דלקת אמנם לפי מה שאמרו לא קשה , רק טיפה אדמומיות ודם שאמרתי שיש בניקוי אבל לא משהו יותר מדי רציני אבל בודקים לפני שעושים החלטות עד שנהיה בטוח בטוחים.

ללא כתר זמני שיניים עלולות לזוז ואם אכן תחול תזוזה המידות עלולות לא להתאים

13/02/2017 | 15:46 | מאת: ספיר

האם סבירות לכך גבוהה במיוחד לאור העובדה שלא כמה ימים אלא שבועיים וגם שיש דלקת שאין ברירה אלא להניח לא מסוגלת כרגע ים הכתר הזמני וגם שלקחו את המדידות שהיתה יש לזה גם השפעה על המידות.

13/02/2017 | 18:55 | מאת: ד"ר רוני אמיד

השיניים זזות ולאחר מספר ימים ללא כתר זמני -עבודה מדוייקת כנראה שלא תתאים לשן

13/02/2017 | 19:04 | מאת: ספיר

אז אם זה יקרה כמו שאתה חושבת יצטרכו לקחת מידות מחדש . אבל האם המידות מחדש יהיה כולל המבנה גם והכתר הזמני מחדש? תודה.

14/02/2017 | 16:35 | מאת: ד"ר רוני אמיד

לפני לקיחת מידות חדשות צריך מידית להכין לך כתר זמני חדש למנוע תזוזת השיניים ולאחר מכן לקחת מידות

14/02/2017 | 16:53 | מאת: ספיר

תודה אבל המידות החדשות זה רק התבנית לא כולל הטיפול עם החוטים שבשלב המידות זה מה שעושים על זה לא צריך לחזור או שאני טועה. ותודה רבה וסליחה על הנדנוד.

מידות חדשות הכוונה בדיוק למידות עם החוטים

16/02/2017 | 22:04 | מאת: ספיר

וזה שחש עדיין כאב למרות הורדת הכתר זה אומר שהכאב ממקום אלחר?

כל תשובה שאתן לך ללא בדיקה וצילום של המקום תהיה לא מקצועית ולא רצינית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה