כתר זירקונה/ כתר חרסינה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/01/2017 | 23:16 | מאת: קורל

רציתי לשאול האם בכתר חרסינה מזירקוניה או חרסינה מלא מלבד הקטע האסטתי יש עוד יתרונות חוץ מזה שעדיף כתר כזה והאם בכתר כזה יש אותה רמה הכנה והשחזה או שיש פחות או אפילו יותר והאם דרוש דיוק יותר גדול בכתר כזה ואם המדידות פה לא נעשות דיגטליות אלא גם בכף נשיטה יותר מסובכת למעבדה להגיע לדיוק?

קורל שלום, הגוף חי טוב יותר בשלום ללא מתכות ולכתר ללא מתכת אין אלרגיות , פחות דלקות חניכיים , פחות הצמדות חיידקים ועוד תכונות חיוביות, ההכנה של השן די דומה גם ללא מידות דיגיטליות ניתן להגיע לעבודה איכותית ומדויקת, יתכן גם שהעבודה במעבדה הינה דיגיטלית למרות שהמידות אינן דיגיטליות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה