תוספת אחרונה האם צריך הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

29/01/2017 | 17:09 | מאת: לילך

אבל יכול להיות מצב שהתחלנו מדידות לקראת כתר חרסינה והמעבדה / הרופא יראו שזה לא עומד בעומס שגם זה דק /קטן מדי ויוחלט רק אחרי שהחרסינה תגיע למדידה בפה לפני שהחלטנו על הצבע ויוחלט שזה לא יכול לעמוד בעומס . והאם ההבדלים גדולים בין כתר חרסינה לבין חרסינה על מתכת מתי אפשר לדלג על הניתוח שאין מקום ובמיוחד שהכתר הזמני מאוד דק אפשר לעשות גם כתר חרסינה מאוד קטן ודק שיעמוד בעומס ושיהיה יותר חזק מהכתר הזמני.

לכתר חרסינה יש עובי מינימלי שאם עובי החרסינה או המתכת קטן ממנו הכתר עלול להישבר, את ההחלטה על ביצוע הניתוח מקבלים לפני לקיחת מידות לכתר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה