שחיקה בכתר זמני וניתוח

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/01/2017 | 12:33 | מאת: שירלי

עושים לי כתר חרסינה מנסים את זה אולי זה יבטל את הצורך בהארכת כותרת מקווים שכן אבל עדיין לא בטוח סופי. בינתיים עשו לי כתר זמני ומדידות והכתר הזמני ממש קטן ונפל פעם אחת ומרגיש לא נוח עם הגובה כי גבוה יותר מהשאר למרות שנפל שראיתי שממש לא כזה קטן שאי אפשר יותר מזה ומרגיש סוג של לחץ בחניכיים , בינתיים כנראה שחקתי את הכתר הזמן רואה סוג של חור / שחיקה באמצע השאלה שלי האם בעקבות זאת יכול להיות שהשחיקה פוגעת גם בשן עצמה לא רק בכתר הזמני ותהיה פגיעה באורך שבמצב זה הסיכוי לניתוח גדול יותר . חוץ מזה שמרגישה סוג של כאב לחץ במקום . לא שלא יכולה לעשות פעולות שעושים אבל הרגשה לא רגילה לעומת שיניים אחרות .

לרוב השאלות עניתי לך כבר בתשובות בהמשך , חור בכתר בעקבות שחיקה אם נחשפת השן מתחת מעיד כנראה על חוסר במקום מספיק לכתר ויש צורך להוריד יותר מהשן שמתחת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה